banner2008.jpg
Van 27 juni tot en met 4 juli 2008 vond de tweede editie van de Atlantis Meestertienkamp plaats. We kunnen terugzien op een geslaagd toernooi. Winnaar werd wederom Dejan Bojkov. Meesterresultaten waren er voor Xander Wemmers en Xavier Bedouin. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren: Hotels.nl, Café Atlantis, het Jannes van der Wal Denksportcentrum en Dag8. Dank ook aan de medewerkers: Geon, Fons, Hiddo, Judith, Ramon, Ynte en Klaas.
Meer informatie over het toernooi  vindt u op www.cafeatlantis.nl/meestertienkamp2008.

Bojkov.jpg

foto: Toernooidirecteur Geon Knol en de winnaar van de Atlantismeestertienkamp 2007 Dejan Bojkov

Nieuw is dit jaar het Open Toernooi. Dit toernooi zal volgens de Corustraditie ook in tienkampen gespeeld worden. Deze tienkampen kennen een open inschrijving, de winnnaar van de hoogste open tienkamp krijgt het recht om te promoveren naar de Meestertienkamp2009.


Deelnemers aan de Meestertienkamp 2008 zijn:


Dejan Bojkov, IM, Bulgarije

Daan Brandenburg, IM

Manuel Bosboom, IM

Xander Wemmers, FM

Steven Geirnaert, FM, Belgie

Adrian Clemens, FM

Bonno Pel, FM

Xavier Bedouin, FM , Frankrijk

Grisha Kodentsov, FM,

Martin Becker, FM, Duitsland


Voor een IM norm zal er door de FM’s 5,5 uit 9 gescoord moeten worden.


Namens de organisatie,


Geon Knol
Toernooidirecteur Atlantis Meestertienkamp