In de meestergroep werd de partij tussen de Jong en Afek remise. Picard won van van Eijk en heeft nu aan 1 uit 2 genoeg voor een norm en de titel.Bojkov won eenvoudig van Rietman en gaat stevig aan kop. In de Bgroep won Jasper Geurink een spannende partij van Paul ten Vergert en nam de kop over. Jorden van Foreest won en staat nu 2 punten los aan kop in de C, Lucas weigerde remise en verloor de partij en de koppositie. Marten Berghuis leidt nu deze groep en speelt vandaag tegen Lucas. In de E-groep gaat een grote Lucas aan kop na winst op Olav Mostertman. ’s Avonds bij de studiesimultaan van Yochanan was het team Unitas met Jan Balje en Jorden van Foreest in vorm, ze losten de ene naar de andere studie op in een sneltreinvaart, dit zelfs sneller dan team Leeuwarden met Dolf Wissman en Erik Sparenberg.Team Atlantis met Rudolf Potze en ondergetekende genoten van mooie studies en sloten de rij.

Morgen is alweer de laatste ronde. De prijsuitreiking is in Cafe Atlantis met een koud buffet vanaf 20uur.

Afek_Atlantis400mv_1.jpg