knol_geon_01.jpg - 15.71 Kb

Zaterdag 2/12 werd een invitatietoernooi gespeeld , georganiseerd door Geert Kloppenburg. Hij had spelers uitgenodigd met ratings tussen 1900 en 2100 en we speelden een dubbelrondige tienkamp in het doorgeeftempo 7 min.p.p.p.p. Vooraf introduceerde Geert alle deelnemers met een korte toespraak. Na afloop was er een hilarische loterij met fraaie prijzen en halverwege het toernooi bracht sponsor Chinees restaurant de Blauwe Lotus een heerlijke gratis maaltijd voor alle deelnemers. Zie www.blauwelotus.nl Andere sponsoren van dit toernooi waren Jos Beeres en de wijnwinkel in de Oude Kijk in’t Jatstraat.

Geon won het toernooi met overmacht. Er waren mooie geldprijzen voor de topdrie.

Het werd nog laat en gezellig.

De eindstand:

Geon Knol 14,5 , Bert van der Marel 12,5, Jan Joris Groenewold 10,5, Jan Balje , Yme Jan Jellema 10, Herman Voss 8, Fons van Hamond 7, Wouter Welling 6,5, Geert Kloppenburg 6, Ernst Jan Pastoor 5.

 

Š