De eerste dag van het Harmonietoernooi werd gevolgd door het sterkste Atlantis-snelschaaktoernooi ooit. Er waren maar liefst 15 deelnemers met een gemiddelde Elo van 2300 die een heftig toernooi speelden in de afgeladen kroeg. Sipke bleek de coolste en won met nipte voorsprong op Marcus.

Sipke.jpg - 2.54 Kb

Verrassend was dat de oude vos Janis de derde plek opeiste.

Janis.jpg - 124.94 Kb

De volledige eindstand:

Sipke 13, Marcus 12,5, Janis 12, Ali 11, Twan 10, Yge 9,5, Floris 8,5, Roeland 8, Bonno 7,5, Steven 6,5, Jan 6, Geert, Jan Joris 5, Geon 4,5, Fox 1.

Na afloop werd Sipke gehuldigd met een Atlantis-T shirt. Helaas was er een gast die aan de Wildebeestenwijn handen en voeten gaf, maar na zijn vertrek keerde de rust weer en konden we ons voorbereiden op de kerstdagen. Al met al was het een geslaaagd toernooi. Wel zal Atlantis wat extra schaakklokken moeten aanschaffen.