Organisatie

Bert van der Marel

Lambertus van der Marel, eigenaar en uitbater van Café Atlantis, heeft dit toernooi in 2007 bedacht en opgericht. Sinds deze editie is hij ook weer toernooidirecteur, aangezien de onvolprezen Geon Knol zijn ambities (tijdelijk) op andere zaken heeft gericht. Daarom heeft Bert dit jaar, hoewel hij weer een gestroomlijnde organisatie heeft neergezet, geen tijd om ook nog aan de Promotiegroep mee te doen.
Zijn motto: laten we het vooral gezellig houden!


Roland Kroezen

NOSBO-wedstrijdleider Kroezen gaat, ijs en weder dienende, zijn inmiddels ruime wedstrijdleiders­ervaring uitbreiden met zijn tweede optreden als hoofdwedstrijdleider in een internationaal schaaktoernooi.
Zijn motto: "Mwahhh..."?


Ynte

Ynte Visser

(op deze foto frontaal in beeld) is hard op weg minstens zo bekend te worden als zijn collega Kroeze en ex-collega Zuiderweg. Zo mocht hij onlangs voor de tweede keer de organisatie ven het NK E-teams op zijn palmares bijschrijven. Ynte is de wedstrijdleider ('directeur') in de bovenzaal, waar de lagere groepen spelen. Is al jaren jeugdleider en bestuurslid bij SV Unitas en organiseert alles wat los en vast zit als het om jeugd en schaken gaat. Is daarnaast vele jaren wedstrijdleider van de NoSBo geweest en aldaar aan zijn laatste seizoen bezig als directeur Jeugdzaken. Gaat dan ook prat op de eretitel Nosbobobo.
Zijn motto? Dat kunt u hem beter zelf vragen als hij weer eens buiten staat te roken.


Judith Valkenburg

Judith Valkenburg

Topkok Judith Valkenburg vergast ook dit jaar weer de deelnemers van de Meestertienkamp en andere ge´nviteerden dagelijks op overheerlijke en gezonde maaltijden, geserveerd in de bar van het Denksportcentrum, alwaar zij sinds een jaar alweer in innige samenwerking met Bert de scepter zwaait.