Het Sponsorbord

Sponsor een stuk, sponsor een grootmeester!!
Het schaakspel speelt zich af op 64 velden. 16 witte en 16 zwarte stukken gaan met elkaar de strijd aan. De waarde van deze stukken verschilt. De plaats op het speelveld ook. Zo is het centrum - het midden van het bord - een belangrijke plek om te veroveren. En zo is de Koning het stuk waar het uiteindelijk om draait. Als die verslagen is, is het spel afgelopen.

De Atlantis Meestertienkamp

In 2007 werd de eerste Atlantis Meestertienkamp georganiseerd. Die eerste editie kwam tot stand mede dankzij sponsoring door Hotels.nl, Dag8 en het Jannes van der Wal Denksportcentrum. Deelnemers aan die eerste editie waren onder meer Daan Brandenburg, Dejan Bojkov en Erik Hoeksema. Dejan Bojkov zou het toernooi maar liefst drie keer winnen, niet op rij, want Robin van Kampen mocht in 2009 de titel op zijn naam schrijven.

Ook in 2011 is Café Atlantis er weer in geslaagd een Atlantis Tienkampentoernooi te realiseren. Deze vijfde editie bestaat ook dit jaar uit een Meestertienkamp en Open Tienkampen. De winnaar van de hoogste open tienkamp (Promotiegroep) plaatst zich voor de Meestertienkamp 2012.
Voor de editie van 2011 hebben onder meer GM Sipke Ernst (2600), IM Xavier Bedouin (2410), FM Floris van Assendelft (2393) zich aangemeld. Zie de actuele deelnemerslijst.

Het toernooi kenmerkt zich als een sfeervol evenement met elke avond After Chess in cafe Atlantis met analyses door verschillende meesters. De professionele catering is in handen van Judith Valkenburg en Maaike Valkenburg, ook wel bekend als Bureau Chapeau.

De Atlantis meestertienkamp viert haar vijfjarig bestaan. Vanwege het eerste lustrum willen wij ons toernooi dit jaar extra cachet geven onder meer door het uitnodigen van enkele toonaangevende spelers uit de schaakwereld. Die komen echter niet voor niets! Wij zijn daarom op zoek naar sponsors die een of meerdere stukken van ons schaakbord willen sponsoren. Ook het middenveld is hiervoor beschikbaar - het sponsorbedrag voor dit gedeelte is op aanvraag verkrijgbaar bij de organisatie.

Uiteraard staat er iets tegenover uw bijdrage. Wat, dat is afhankelijk van de stukken die u wilt sponsoren. Wij hopen u als onze speciale gast te mogen begroeten tijdens de 5e Atlantis meestertienkamp van 8 - 16 augustus 2011 in het JDSC, Oliemuldersweg 43, Groningen.

Graag tot ziens bij ons eerste lustrum!

Het Sponsorbord

Uw bijdrage, onze tegenprestatie
Wat kunt u verwachten als tegenprestatie voor uw bijdrage? Hieronder kunt u zien hoe wij uw gewaardeerde sponsoring willen honoreren. Wij zijn blij met grote, maar ook met kleine sponsors. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere stukken te sponsoren.
In schema:

sponsorbord-schema

U kunt uw bijdrage overmaken op bank 55 43 65 871 tnv Atlantis schaaktoernooi o.v.v. het stuk dat u wilt sponsoren. Op deze website vindt u zoals gezegd meer informatie over het toernooi, kunt u foto’s bekijken van eerdere edities en vast de sfeer proeven van dit evenement.
Wij zijn graag bereid u een nadere toelichting te geven. U kunt ons bereiken per e-mail aan@cafeatlantis.nl of per telefoon 06 30642549.

Wij horen graag van u en zien u graag terug bij de 5e editie van de meestertienkamp.
Tot 8 augustus?

Bert van der Marel, toernooidirecteur

Lambertus-van-der-Marel

Stichting Denksportpromotie Nederland Adhoc & Solide Jannes van der Wal Denksportcentrum hotels.nl Café Atlantis hotels.nl Jupiler WirWar Très Bien HarKa Meijer, uw stadsbakker gedichten.nl Psychologen Team Groningen Adhoc & Solide ALID, webdevelopment ALID, webdevelopment NB Chess Schaakvereniging Unitas