Datum: zondag 21 augustus 2016

Atlantis 7-rondig Rapid Schaaktoernooi en tevens gelegenheid tot afscheid c.q. welkom oude en nieuwe beheerder/uitbater, in het denksportcentrum Jannes van der Wal, Oliemuldersweg 43 te Groningen. Het toernooi wordt gesponsord door adhoc&solide administratie.

Inschrijven svp via aan@cafeatlantis.nl;

registreren en betalen in de bar van het dsc van 9:45 tot 10:15 uur

Aanvang toernooi: 10:30 uur

Prijsuitreiking: ca. 18:00 uur

Inleg: €5,00
Eerste prijs : 150 e, tweede prijs : 100e, derde prijs :64e. ook diverse prijzen.

Deelnemers totnutoe: Paul Zilverberg, Jeroen Groot, IM Erik Hoeksema, Roel Piket, Bart Beijer, Michiel Meeuwsen, Jan van Os, Jan Schut, Maarten Roorda, Remy Netten, Jan Balje, Boudewijn Hoogeboom, Jan Joris Groenewold, Zyon Kollen, Wiebe Wielenga, Adrian Clemens,Erik Jan Hummel,Egbert Huizinga, Bonno Pel, Fred Textor, Tycho Bruggink, Ben Sloot, Alef Boer, Fons van Hamond, Alexander van Pelt, Jonas Hilwerda, Machteld van Foreest, Pieter van Foreest, Edwin Zuiderweg, Hiddo Zuiderweg,
Taco van de Poel, Wyona van de Poel, Sjoerd Homminga, Bert van der Marel.

—————————————————————————————————

Dag/Hallo in Atlantis (Gedempte Zuiderdiep 61, Groningen) vanaf 21:00 uur

Tot Zondag de 21-ste!

Judith, Bert, Ria, Lydia, Petra