Het Sponsorbord

De negende editie van het Atlantistoernooi zal opnieuw een open toernooi zijn, 7 ronden Zwitsers, gespeeld in 4 dagen, met een A- en een B-groep (bij voldoende deelname). Er wordt weer gespeeld in het Denksportcentrum Jannes van der Wal.
De professionele catering is in handen van Judith & Maaike Valkenburg, ook wel bekend als Bureau Chapeau.

Sponsor een stuk, sponsor een grootmeester!!

Het schaakspel speelt zich af op 64 velden. 16 witte en 16 zwarte stukken gaan met elkaar de strijd aan. De waarde van deze stukken verschilt. De plaats op het speelveld ook. Zo is het centrum - het midden van het bord - een belangrijke plek om te veroveren. En zo is de Koning het stuk waar het uiteindelijk om draait. Als die verslagen is, is het spel afgelopen.

Wij zijn daarom op zoek naar sponsors die een of meerdere stukken van ons schaakbord willen sponsoren. Uiteraard staat er iets tegenover uw bijdrage. Wat? Dat is dan weer afhankelijk van de stukken die u wilt sponsoren. Wij hopen u als onze speciale gast te mogen begroeten tijdens het 9e Atlantis schaaktoernooi van 27-30 augustus 2015 in het JDSC, Oliemuldersweg 43, Groningen.
Graag tot ziens op 27 augustus!

Namens het organisatiecomité, Bert van der Marel, toernooidirecteur.

Sponsorbord 2015

Uw bijdrage, onze tegenprestatie
Wat kunt u verwachten als tegenprestatie voor uw bijdrage? Hieronder kunt u zien hoe wij uw gewaardeerde sponsoring willen honoreren. Wij zijn blij met grote, maar ook met kleine sponsors. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere stukken te sponsoren.
In schema:

  Pion Paard of Loper Toren Dame Koning
Vermelding in het toernooiboekje X X X X X
Vermelding op de website X X X X X
Vermelding in de speelzaal X X X X X
Uitnodiging opening   X X X X
Uitnodiging prijsuitreiking inclusief een drankje en hapje X X

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL90 ABNA 0554 3658 71 tnv Atlantis schaaktoernooi o.v.v. het stuk (en veld) dat u wilt sponsoren. Op deze website vindt u zoals gezegd meer informatie over het toernooi, kunt u fotos bekijken van eerdere edities en vast de sfeer proeven van dit evenement.

Wij zijn graag bereid u een nadere toelichting te geven. U kunt ons bereiken per e-mail aan@cafeatlantis.nl of per telefoon 06 30642549. Wij horen graag van u en zien u graag terug bij de 9de editie van het schaaktoernooi.
Tot 27 augustus?

Bert van der Marel, toernooidirecteur