Organisatie

Geon Knol

Geon Knol

Geon is onze toernooidirecteur. Naast zijn carriere als jeugdtoptrainer heeft hij inmiddels een imposante verzameling schaaktoernooi- directoraten in portefeuille. Hij zegt hoe het moet, voor alle inhoudelijke vragen kun je bij hem terecht.
Zijn motto: laten we het vooral flexibel aanpakken.


Bert van der Marel

Bert van der Marel

Bert is de eigenaar van Café Atlantis, bedenker en mede-organisator van dit toernooi. Nu hij een gestroomlijnde organisatie heeft neergezet heeft hij ook nog tijd om stiekum aan de Promotiegroep mee te doen.
Zijn motto: laten we het vooral gezellig houden!


Hiddo Zuiderweg

Hiddo Zuiderweg

(op de foto derde van links) mag als alom bekend worden verondersteld. Hij is de hoofdwedstrijdleider van het toernooi en tevens perschef.
Zijn motto: we houden ons toch wel aan de gemaakte afspraken, jongens?


Ynte

Ynte Visser

(op deze foto frontaal in beeld) is hard op weg minstens zo bekend te worden als zijn collega Zuiderweg. Ynte is de wedstrijdleider in de bovenzaal, waar de lagere groepen spelen. Is al jaren jeugdleider en bestuurslid bij SV Unitas en organiseert alles wat los en vast zit als het om jeugd en schaken gaat. Is daarnaast vele jaren wedstrijdleider van de NoSBo geweest en laatstelijk bij die bond gepromoveerd tot directeur Jeugdzaken. Gaat dan ook prat op de eretitel Nosbobobo.
Zijn motto? Dat kunt u hem beter zelf vragen als hij weer eens buiten staat te roken.


Fons van Hamond

Fons van Hamond

('algemeen adjunct') verzorgt dit jaar de website van het toernooi, de partijeninvoer, de rondeverslagen en misschien ook nog het toernooiboek. Tevens clubkampioen van Unitas, de schaakvereniging in wier clublokaal de Atlantis Meestertienkamp plaatsvindt en die het leeuwendeel van de organisatoren levert.
Verder probeert hij Geon scherp te houden.


Lars

Lars

Lars is het artistieke brein achter het toernooi. Hij bedacht en maakte de poster, de flyers en de vormgeving van de website.


Klaas de Vries

Klaas de Vries

(op de foto rechts) is onze 'techneut', dat wil zeggen dat hij de ondankbare taak op zich heeft genomen om de DGT-liveborden aan de praat te krijgen en, bij een draadloos netwerk zo mogelijk nog moeilijker, te houden. Groot voordeel van deze functie is dat hij, als het allemaal werkt, op het UtrechtSchaakForum de hemel in wordt geprezen, maar helaas ook vice versa.
Zijn motto? Ik had toch even een schroevendraaier mee moeten nemen...


Judith1.jpg

Judith Valkenburg

Topkok Judith kookt dagelijks overheerlijke maaltijden voor de deelnemers van de Meestertienkamp en andere geinviteerden.


Chauffeur.jpg

Ramon Middeljans

En dit toernooi heeft ook nog een chauffeur!